Om Minifus

Vores mission

Vi ønsker at hjælpe de mindste med sikkert og trygt at tage deres første skridt på opdagelse ud i den store verden.

Minifus er et aarhusiansk brand, der er grundlagt for at gøre de første skridt nemmere for de mindste. Minifusser er bløde og behagelige, hvilket gør at de nemt kan påføres som en sok, imens den fleksible silikone bund skaber en stærk base og gør den skridsikker. 

Minifus ønsker at skabe et unikt univers, hvor komfort og eventyr går hånd i hånd. Derfor er vores mission simpel. Vi ønsker at hjælpe de mindste med sikkert og trygt at tage deres første skridt på opdagelse ud i den store verden.

Vores skridsikre strømpesko er det perfekte valg for småbørn, der lige er begyndt at gå. Minifusser giver sikker leg og kan nemt påføres som en sok, da de har en blød og elastisk kant, der formes efter barnets fod. De er ideelle som begyndersko / prewalkers, da de har en lav profil og en skridsikker bund, der hjælper barnet med at finde fodfæste, så de ikke glider og falder.

Vores minifusser er udstyret med en blød polstring i sålen, der giver ekstra komfort for barnet, samt en letvægtskonstruktion, der gør det nemt for barnet at bevæge sig rundt. De er fremstillet af åndbart materiale, der holder barnets fødder tørre og komfortable.