Husk Dette Når Du Skal Vælge Begyndersko Til Dit Barn

Husk Dette Når Du Skal Vælge Begyndersko Til Dit Barn

Det er magisk og spændende at købe de første sko til sin baby, og markedet vrimler med søde sko, som man let kan forelske sig i. Men små fødder kan være meget forskellige fra barn til barn, og det er meget vigtigt, at skoene passer til lige præcist dit barns fødder.

Hvordan er babyfødder opbygget?

Babyfødder er bløde og skrøbelige. Det er de ikke kun uden på, men faktisk også inden i. Når dit barn bliver født, består dets skelet overvejende af brusk, hvorfor dit valg af begyndersko skal understøtte dit barns udvikling. Og det gælder ikke kun når de lærer at gå, men faktisk også op igennem småbørns årene, hvor dårlige børnesko kan skade deres motoriske udvikling. 

Hvad siger eksperterne?

Det er altafgørende at undgå stive og klodsede babysko, når de mindste skal tage deres første skridt. De små har brug for at mærke fast grund under fødderne, når de skal lære at holde balancen og gå. - “Det er vigtigt, at de små kan fornemme jorden under sig. De bruger tæerne til at ’gribe i gulvet’. Derfor er bare tæer eller skridsikre sko det bedste valg. De er også kendt som prewalkers”, Fysioterapeaut, Lone Andersen.

Her er tre gode råd til forældre, som skal vælge sit barns første begyndersko

 • Skoene skal have en fin pasform, der passer til dit barns fod. De må ikke klemme, men de må heller ikke sidde for løst på foden.
 • Sålen skal være fleksibel, så barnets fod kan bevæge sig frit og naturligt.
 • Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at dit barns fødder kan ånde i skoene. Sko, der er for lukkede, kan resultere i kolde og fugtige fødder.

  De første og eneste sko dit barn får brug for

  Vores skridsikre begyndersko er det perfekte første valg af sko til de mindste. De er lavet i åndbart materiale, imens de også er bløde og behagelige. Det bløde stof gør at minifussen kan påføres som en sok, så de naturligt omslutter barnets fod. Det skaber den perfekte kombination af komfort og fleksibilitet. Vores sko er den anbefalede løsning for småbørn, der har lært at gå. 

  Gør som over 14.000+ glade forældre. Køb dit barns begyndersko nu: https://minifus.dk/collections/alle-minifusser 

  Læs næste

  5 steder man har brug for skridsikre begyndersko
  Guide Til Begyndersko

  Efterlad en kommentar

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.