De Første Begyndersko - Oscar På 11 Måneder

De Første Begyndersko - Oscar På 11 Måneder

“De første begyndersko” er en blogserie, hvor kunder og testpersoner vil afprøve produkter fra Minifus, hvorefter de vil give en vurdering af produkterne og brandet. 

Hvem er Minifus?

Minifus er et aarhusiansk brand, som er skabt til at gøre valget af sko nemt til de allermindste.  Vores begyndersko har en åndbar overflade og en fleksibel silikonebund, som skaber en fast og tryg base for småbørn. Det sikrer, at de mindste naturligt kan mærke jorden under sig og bliver styrket motorisk.

Katrine med Oscar på 11 måneder har købt tre par begyndersko. 

Hvorfor købte du begyndersko fra Minifus?

Oscar begyndte at rejse sig op ad alting og var pludseligt på nippet til at kunne tage sine første skridt. Indtil videre havde jeg kun iklædt ham sokker, men jeg ville gerne have noget fodtøj, som kunne beskytte hans små fødder, samt give ham noget ekstra støtte. Jeg hørte om Minifus igennem en veninde og købte tre par, så han havde til herhjemme, hos bedsteforældrene og i institutionen. 


Hvilke sko købte du?

Brun Bjørn - Begyndersko / Pris 199,-
Blå Bjørn - Begyndersko / Pris 199,-
Brun Figur - Begyndersko / Pris 199,-

Jeg gjorde brug af “3 for 2” tilbuddet, og fik derfor de tre par til 398,-

Har din søn været glad for begynderskoene?

Oscar har haft enorm glæde af alle tre par, på hver sin måde. Bjørnemodellerne har virkelig været fantastiske her i starten, hvor han lige har lært at gå og stadig er lidt “shaky”. Deres lange skaft har givet ham ekstra støtte, så han nu går med en større sikkerhed og selvtillid. Overdelen er lavet i noget blødt og lækkert materiale, som gør at jeg hurtigt kan give ham dem på, som var det et par sokker. Det er et kæmpe plus, da han tit slet ikke har tid til mine sokke-ritualer og bare gerne vil møve sig fremad. Og hvad der er endnu mere perfekt ved bjørnemodellen, så kommer han selv tit løbende med dem, og ber’ mig om at give ham dem på. Han elsker motivet og synes det er sjovt at have bjørnene med sig overalt, når han leger. 

Han har brugt begynderskoene stort set overalt, da de jo faktisk også kan bruges som en normal babysko. De holder hans fødder dejligt varme, men er samtidigt også åndbare, så de egner sig perfekt som hjemmesko. Men på grund af den faste sål har han også haft dem på i institutionen, og når vi har været på indkøbsture. Figurmodellen har han også brugt livligt på græsplanen hos mormor og morfar, da de er lidt kortere i skaftet og er perfekte til det lidt varmere vejr. De her begyndersko er faktisk virkelig praktiske udenfor, da de er enormt lette for ham, men samtidigt beskytter fødderne, hvis han skulle falde eller træde på andet end bare græs. De er jo faktisk en strømpesko. 

Som forældre og forbruger har jeg været meget tilfredse med minifusserne. Vi er førstegangsforældre med Oscar, og det medfører generelt bare rigtig mange udgifter med sig. Derfor er det rart at kunne købe sig nogle babysko, som ikke koster det hvide ud af øjnene, og som samtidig er lavet i behagelige og gode materialer. For 398 kroner føler jeg virkelig at vi har gjort os en god handel, hvor der er meget værdi for pengene, når han bruger sine minifusser alle vegne. 

Vurdering af begyndersko fra Minifus

Jamen Minifus og minifusserne får 5 stjerner. Jeg er super glad for at jeg blev anbefalet brandet af min veninde. Produkterne er i super god kvalitet og samtidigt til en favorabel pris. 199 kroner er billigt i dagens Danmark for et par babysko. Når de så samtidigt støtter og hjælper med deres smarte skridsikre funktion, så tror jeg at alle forældre og børn kan drage nytte af dem. En kæmpe anbefaling herfra.

Læs næste

Minifus vaskeguide

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.